tiistai 8. helmikuuta 2011

B.n ylempi jatkosarja jäi erävoiton päähän!

Lauantaina 5.3. Kokkolassa jatkettiin B-tyttöjen Sm-sarjaa. Loimun tytöt pelasivat hyvän turnauksen , voittaen Salon Viesti Chilit 2-0 ja Kuusamon Pallokarhut 2-1. Sen sijaan Puma-Volley oli vielä liian kova ryhmä ja otti voiton erin 2-0 .

Apassit sijoittuivat siten , seitsemän joukkueen lohkossaan, viidenneksi ja ylempään jatkosarjaan pääsy pelaamaan sijoista 1.-24. jäi harmittavasti yhden voitetun erän päähän. Edellisessä turnauksessa hukkasimme 2 eräpalloa Korian Pontta vastaan ja lisäksi Kokkolan Tiikereille onnistuttiin hukkaamaan jo käytännössä ( 20-12 ) voitettu erä.
Kuitenkin pitää muistaa syksyllä tavoitteeksi B:n osalta asetetun Sm-sarjaan pääsyn, joten tähän tulokseen pitää olla ihan tyytyväinen.