maanantai 18. huhtikuuta 2011

SM Pronssia tuliaisina Tampereelta !

Sunnuntai aamulla Apassit nousivat ylös jo klo : 6.00. Aamureippailun jälkeen aamupala, lyhyt joukkuepalaveri, ja Varalaan puolivälierä otteluun Euran Raikua vastaan. Peli alkoi klo : 10.00, ja aikaisen herätyksen taktiikka toimi, olimme ensimmäisen kymmenen pallon aikana paremmin valmiina peliin, ja johdimme 7-3. Erä tuli lukemin 25-15 ja toinen 25-20 .
Paikka mitali otteluihin oli tienattu.

Välierässä vastaan tuli , Baltic-cupin finaali vastustaja, Kuusamon pallokarhut. Balticissa voitimme vielä 2-1, ja kovalla latauksella voittoa nytkin lähdettiin hakemaan. Kuusamo oli tällä kertaa kuitenkin joka osa-alueella parempi. Heillä onnistui kaikki, ja meillä ei oikein mikään , näin Kuusamo finaaliin, ja Loimu pronssi kamppailuun lukemin 2-0.
Pronssi otteluun vastaan tuli turnauksen sensaatio joukkue, Lempäälän Kisa. Leki oli aiheuttanut jo pienen paukun voittamalla, yhden ainakin mitali ehdokkaan, Pieksämäen Tsempin . Sen jälkeen Lekin voitto Pihtiputaasta ei enään yllättänyt, mutta käsittämätön sensaatio tapahtui, kun yksi suurimmista mestari ehdokkaista, Ylöjärven ryhti , sai 2-1 neniin Lempäälän tytöiltä puoli välierässä. Tuli lapsuus, ja Suomen harvinaiset voitot Neuvostoliitosta lätkässä mieleen.
Päätimme ottaa Lekin täysin tosissaan, ja varoimme pienintäkin ylimielisyyttä. Peli kulki täysin meidän tahdissa ensimmäisen erän ( 25-6) ,ja lähes kokonaan toisenkin. Takki aukesi hieman liian aikaisin, ja hurmoksessa taistellut Kisa nousi jo lähes iholle. Loppu kuitenkin hoidettiin tyylikkäästi, ja toinen eräkin Loimulle 25-21, ja koko ottelu 2-0. SM-pronssi mitalit kaulaan, suihkuun ja kotiin.
Suomen mestarit : Salon Viesti Chilit
Hopeaa : Kuusamon Pallokarhut
Pronssia : Raision Loimu Apassit

Meidän C-tyttöjen kausi oli kaikin mittarein mitattuna onnistunut, kaikki tavoitteet mitä kauteen asetettiin saavutettiin. Elokuussa joukkue palaverissa, tytöt päättivät ottaa mitalit joka turnauksessa mihin osallistutaan, ja näin he on myös tehneet. Tassuturnaus 1. Aluemestaruus 2. Baltic-cup 1. ja SM-finaalit 3. komea lista. Hävisimme koko kauden aikana vain Salon Viestin Chileille ja Kuusamolle, niistä molemmista saatiin myös voitot, ja kun ne oli kaksi Suomen parasta joukkuetta, niin toimii sekin näyttönä tasosta, jolla tyttömme kulkevat. Yksi nappiin mennyt turnaus, ja sieltä saatu mitali on jo kova juttu, koko kauden kestänyt menestys ei ole enää sattuma , vaan todiste oikean suuntaisesta työnteosta . Tunnen tyttöni, ja uskon heidän olevan valmiit jatkamaan työtä samalla tasolla kuin ovat 5 vuotta tehneet, ja pronssihan jätti sopivasti nälkääkin.

Kiitos tytöille monista ikimuistoisista hetkistä joita olette kauden aikana vanhalle valmentajallenne antaneet. Olette loistavia.

Kiitos myös joukkueeni apuvalmentajille, ja joukkueenjohdolle, tämä ei ole ollut mikään yhden miehen show, vaan teidän työ on tehnyt toiminnan mahdolliseksi.

Kiitos myös vanhemmille tuesta jota olemme saaneet.

ITALIA KUTSUU CIAO !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti