maanantai 31. lokakuuta 2011

B:ssä lohkovoitto ja pisteet kakkosestakin !

Kakkosta pelattiin Kauppiksen kotiareenalla sunnuntaina 30.10.11, vastassa Kosken Kaiku. Tasainen ottelu kääntyi Apasseille kovan taistelun jälkeen. Loimun tytöt voittvat kaksi ensimmäistä erää erittäin hyvällä pelillä, varsinkin toinen erä oli suorastaan joukkueen historian parasta, ja toi uskomattoman tuloksen 25-6 . Kaksi seuraavaa erää hävittiin , mielestäni kuitenkin laadukkaalla B-tyttö lentopallolla. Viides erä kääntyi meille jännittävien vaiheiden jälkeen 15-13 lukemin.
Hieno suoritus tytöt!
Loimu – KoKa 3-2

Apassit vierailivat Salossa lauantaina 29.10.11 pelaamassa AM-runkosarjan ottelut kovia Viestin B-95 ja Chilejä vastaan . Sairastupa oli saatu hieman tyhjemmäksi, ja kuusikosta enää Kati vietti aikaa kuumemittari suussa. Ensimmäinen ottelu, ja vastassa Chilit. Molemmat erät olivat hyvin saman tyyliset. Noin 15 pisteeseen asti tasaista, ja sitten vastustajat, hyvin epä chilitmäisesti , heittivät pyyhkeen kehään .

Toisessa ottelussa vastaan asettui selkeästi viime kertaisesta tappiosta sisuuntuneet Viestin 95- tytöt. Ensimmäinen erä oli huipputasainen, ja pienet marginaalit käänsi erän Viestille. 21-21 tilanteessa muistan miettineeni , että kumpi voittaa tämän erän, voittaa koko pelin, ja tunnustettakoon olleeni siinä vaiheessa aika luottavainen. Viesti kuitenkin otti erän lopun, ja jotenkin meidän peli oli sitten siinä. Toinen erä oli viikonlopun pelipaketissa se ainoa heikko erä, ja kyyti oli sitten kylmää.

Maanantaina 31.10. Naapurit Naantalista, eli VG, saapui pelaamaan Raisioon lauantaina pelaamatta jääneen alkulohkon,meidän osalta, viimeisen pelin. Perusvarmalla virkamies suorituksella vastustaja jätettiin vähille pisteille (11 ja 9 ).

Viesti Chilit – Loimu Apassit 0-2
Viesti B-95 – Loimu Apassit 2-0
Loimu Apassit – Naantalin VG 2-0

Lohkostamme Viestin 95-tytöt oli mielestäni erittäin kova, ja jos pitäisi pennejä jonkun puolesta laittaa likoon aluemestaruutta ajatellen, sijoittaisin roponi , kahdesta tappiosta huolimatta, Viestille. Uskon myös Chilien olevan tikissä, kun tosipelit alkaa. Meidän suoritus kovassa lohkossa oli hyvä, ja tuloksellisesti jopa odotettua parempi. Lohkovoitosta voidaan nauttia vielä muutama päivä, ja sitten taistelu tuulimyllyjä vastaan jatkuu.

Tuurit oli meidän pätkillä kohdallaan, ja paluu arkeen tapahtunee nopeasti .Kun joukkueet joissa on maajoukkue pelaajia kuin vilkkilässä kissoja, ja muitakin kova tehoisia pelureita tulee vastaan, lienee meidän juhlat juhlittu. Toisaalta, männä vuonna tuota tsäkää riitti joskus jopa niin pitkälle , että ryhdikäs uho, ja pullistelu vaihtui selittelyyn. Noh rajansa kaikella, ei meidän tuurikaan ihan loputonta voi olla, mutta lähdetään tappelemaan tosissaan, ja myymään nahkamme kalliisti.