sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Neljän pelin ja kolmen voiton viikonloppu !

Lauantaina 15.10. saatiin B-tyttöjen AM-sarja käyntiin . Apassien ensimmäinen vastustaja oli Salon Viestin tuttuakin tutummat Chilit . Ensimmäinen erä kulki kahdenkymmenen pisteen pintaan asti lievässä Chilit komennossa, Apassien verkko- ja syöttövirheiden avustuksella. Lopun pieni skarppaus huolellisuuteen toi erän kuitenkin meille. Toinen erä oli ehjempi joka osalta, ja tuli helpohkosti meille .
Toisessa pelissä otimme joukkueemme ensimmäisen voiton Viestin 95-tytöistä . Peli kulki toisin päin kuin ensimmäinen . 1. erä oli hyvää ja huolellista pelaamista, ja voitto erästä ei ollut isommin edes uhattuna. Toisessa erässä Viesti oli taas alusta asti niskan päällä, ja pääsi eräpalloon asti 24-23 johdossa . Loput pallot kuitenkin meille, ja tästäkin ottelusta maukas 2-0 voitto Apasseille.
Päivän kolmas peli pelattiin Naantalin Vg:tä vastaan. Tai oikeastaan eka erä pelattiin, ja toinen pelailtiin, yhden kirjaimen ero kertonee kupletin juonen erien osalta. Kolmas 2-0 voitto, ja lauantai illan viettoon.
Loimu Apassit – Viesti Chilit 2-0
Loimu Apassit – Viesti T-95 2-0
Loimu Apassit – Vg 62 2-0
Kahden viikon päästä saamme taas Viestin tyttöjä vastaan pelata hyvätasoisia otteluita, 95-tytöt ja Chilit ovat molemmat erittäin laadukkaita joukkueita, ja menestyminen heitä vastaan vaati aina hyvän suorituksen. Toivottavasti pystymme seuraavallakin kerralla pelaamaan taitojemme mukaisesti, ja näin tarjoamaan kehittymisen mahdollisuudet verkon molemmille puolille.
 Sunnuntaina Halikon kokeneet ex-huippupelaajat osoittivat meille mikä kakkosen kärjen, ja juniorijoukkueen ero on. Kokemus tuo varmuutta , peliälyä ja taitoa jota ei voi saada kuin pelaamalla satoja pelejä. Hyvä oppitunti tyttärillemme .
Loimu Apassit – Haha 0-3