sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Olipa jännää, mutta ylempään kakkosessa mentiin !!!

Loimun Apassit teki Koskella 4.12. tempun johon aika harva syksyllä uskoi, eli selvitti itsensä naisten kakkossarjan ylempään jatkosarjaan lohkokolmosena. Ennen runkosarjan viimeistä ottelua Kosken Kaikua vastaan oli tiedossa , että tasapisteissä olevista joukkueista, voittaja jatkaa ylemmässä ja hävinnyt alemmassa jatkosarjassa uuden vuoden jälkeen. Edellisen keskinäisen kohtaamisen Raisiossa 3-2 voittanut Loimu vei ensimmäistä erää kalkkiviivoille asti , johti parhaimmillaan jo viidellä pisteellä ja vielä lopussa 21-23. Virheiden pelko kuitenkin iski väärällä hetkellä ja pallot jätettiin tappamatta jääkiekosta tuttujen pehmeiden käsien vuoksi. Koski kiitti ja pokkasi erän kotijoukkueelle. Jo näpeissä olleen erävoiton karkaaminen lamaannutti Apassi heimon ja toinen erä meni katsellessa, miten kokeneemmat Kaikulaiset otti erän helposti kotijoukkueelle.

Kun kolmaskin erä alkoi heikosti ja Koskelaiset johti jo 6-1, 7-2 ja 8-3 alkoi Loimun selkärangan katkeaminen olemaan lähellä. Taivas yksin tietää miksi, mutta yhtäkkiä Apassit syttyi uudestaan taistelemaan, puolustuksia ja torjuntoja alettiin saamaan hyvällä tahdilla ja palloa lyötiin kuin sitä kuuluisaa vierasta sikaa. Erän tiukassa lopussakin pää kesti ja 23-25 pistein saatiin kirjuri kääntämään meillekin ykkönen tauluun voitetun erän merkiksi. Neljännessä erässä oli sitten Kaiulla ilmeisesti paineita , kun erä Loimulle lähes yhtä selvästi kuin toinen erä heille.
Viidenteen erään molemmat joukkueet lähti varmasti perhosia vatsassa. Yhden lyhyen erän päässä oli tuo meidän nuorten tyttöjen ”maailmanmestaruus”. Kympin kohdalle tultiin pari pinnaa edellä, hitaasti erän loppu läheni . 10-13 meille, 12-14 ja sitten 14-14 näinkö tämä nyt hukataan ? Ei hukattu erä 14-16 ja peli 2-3 ylemmässä ollaan , uskomatonta.
Kävi ylemmässä jatkosarjassa miten tahansa, olen ylpeä tytöistäni. Kentällä on kakkossarjassa käynyt 2 C-tyttöä, 6 nuorempaa B-tyttöä ja 2 vanhempaa B-tyttöä, joukkue oli siis todella nuori ja parasta ennen päivä on vielä kaukana edessä.

Koka - Loimu 1/kv 2-3