maanantai 13. helmikuuta 2012

Välierä paikka tienattu ja taas neljän pelin viikonlopusta selvitty !

Loimun B-tytöt vietti taas pelien täyttämän viikon vaihteen. Muutaman viikon tauon jälkeen kokoonpanokin alkoi olla taas normaali, ja siksi toiveetkin vaihteeksi korkealla. Lauantaina 11.2. pelattiin B-tyttöjen Sm-sarjaa Sastamalassa, Apassien osalta kolmen ottelun verran. Turnauksen ensimmäiseen otteluun Valepaa vastaan tytöiltä jäi jalat, kädet ja aivotkin Jannen mukavaan bussiin. Katseella tiukasti seuraten tytöt lahjoittivat 2-1 voiton emäntä joukkue Valepalle. Pelin jälkeen Jukka otti tylsän puoleiset sakset pois ensiapulaukustamme, kun pelkäsi minun keksivän niillä jotain ranteisiin liittyvää epätervettä puuhastelua.


Toiseen peliin ”pikku puhuttelun” herättämät Apassit menivät sitten jo toisen näköisellä otteella. ja nopeaan tahtiin Karhulan Veikot 2-0 numeroin kaadettiinkin. Päivän viimeiseen peliin vastaan asettui kivikova Alajärven Ankkurit. Odotukset aamuisen esityksen jälkeen ei kovin korkealla olleet, varsinkin kun tiedettiin lännen mestareiden voittaneen kaikki pelinsä kauden aikana. Alkuverryttelyssä jo kuitenkin näki ettei Ankkurit tule pääsemään tästä koitoksesta helpolla. Hyvä tasoinen ottelu tarjosi jännitystä, hienoja palloralleja, sekä kovia suorituksia koko rahan edestä . Kaikki 3 erää olivat erittäin tasaisia, ja ero ei missään vaiheessa ollut suuntaan tai toiseen iso. Alajärvi vei ensimmäisen erän 22-25 loimu toisen 25-23 ja kolmannen 16-14 jännittävien vaiheiden jälkeen. Olimme palanneet takaisin elävien kirjoihin, aamuisen pikku kuoleman jälkeen.


Sunnuntaina 12.2. Kauppiksella jatkettiin naisten kakkosen ylempää jatkosarjaa ottelulla Raisun 2 vastaan. 3-0 tappio on tietenkin aina 3-0 tappio, ja selittelyille ei jää sijaa. Kuitenkin olin erittäin ylpeä tytöistäni, he taistelivat tosi suurella sydämellä, ja loppun asti. Jokainen erä oli jossain vaiheessa 20-20 , toinen ja kolmas vielä 22-22, ja vain vanhempien sarjajyrien rutiini erien lopuissa oli meille vielä liikaa. Varsinkin tutkapari Jaakkola & Lönnqvist oli ratkaisevassa osassa lopputuloksen suhteen, ja heidän paritorjuntansa lähes ohittamaton muuri ( onneksi käsistä mäelle jokunen saatiin). Hieno taistelu Apasseilta, ja osoitus taas , ettei tuonne kakkosen kärkipäähän matka niin hirvittävän pitkä ole ja työtä tekemällä jo ensi kaudella koviakin päänahkoja alkaa tipahtelemaan.

B:n Sm-sarja :
Loimu – VaLePa 1-2
Loimu – KaVe    2-0
Loimu – AA       2-1

N-2 : Loimu – Raisu 0-3

Arto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti