sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Loimu -Jankko N-2 sarja !

7.10. Tiukka vääntö ratkesi Jankolle 2-3 jännittävien vaiheiden jälkeen. Viides erä kääntyi harmittavasti meidän 13-12 johdosta kaverille 13-15 ja vielä meidän virheillä.

Ottelu ratkesi oikeastaan meidän runkopelaajien henkiseen ja fyysiseen väsymiseen, viisi erää viikonlopun viidennessä pelissä oli yksinkertaisesti liikaa. Viiteen erään taas jouduttiin parin nukahduksen seurauksena , joista ensimmäinen tuli pelaajille. Ensimmäisen erän 22-18 johdossa jäätiin jotenkin vain odottamaan lopun hoituvan itsestään ja pelaaminen loppui totaalisesti ja Jankko kiitti sekä kumarsi erän itselleen.

Kaksi seuraavaa erää nuorukaiseni pelasivat erittäin hyvin ja ottivatkin erät lähes näytös tyyliin. Nyt oli minun vuoroni nukahtaa, en reagoinut mitenkään vastustajan muuttuneeseen torjunta / puolustustaktiikkaan ja erän verran hukattiin vähiä jäljellä olevia energioita pelaamalla juuri vastustajan toivomalla tavalla ja jouduttiin sitten viidennestä erästä voittajan hakemiseen.

Molemmat joukkueet esitti pelissä erittäin uhrautuvaa ja antaumuksellista puolustus pelaamista ja pitkät pallorallitkin osaltaan söivät energiaamme kun jokainen piste piti tehdä ja tuoreemmilla jaloilla liikkeellä ollut Jankko vei 2 pistettä Loimaalle. Tästä jatketaan seuraavaan taistoon.