maanantai 15. lokakuuta 2012

Salo kuittasi!!

14.10. Edellisen päivän tappiostaan meille sisuuntunut Salon Viestin A-tytöt / N-2 sarjan joukkue, tuli sellaisella latauksella kimppuumme kakkossarjan ottelussa Salon Viestin urheilutalolla, ettemme pystyneet siihen vastaamaan. Viesti syötti lujaa, pelasivat erittäin hyvän torjunta/puolustuspelin ja hyökkäsivät voimalla ja saivat ansaitusti 3-0 voiton. Apassit ei pelannut huonosti, pelissä oli paljon hyvää ja toinen erä näytti pitkään jopa tulevan meille, mutta erän lopussa ei vaan pystytty Viestin rutinoituneemman joukkueen rynnistykseen vastaamaan.

Viesti sai kovalla syötöllä vastaanottomme jatkuvasti irti ja sitä kautta pelimme aika yksipuoliseksi ja kun pelasivat mallikkaan torjunta puolustuspelin , oli meidän pisteiden tekeminen vaikeaa. Ottelu oli kuin kopio edeltävän päivän pelistä, mutta osat vain vaihtuneet.

Tuhkaa on turha lähteä kenenkään ripottelemaan päälleen, aika harvassa olisi ne joukkueet olleet tällä sarjatasolla , jotka olisi eilisen Viestin pystyneet kaatamaan.