perjantai 7. joulukuuta 2012

Apassit jatkaa kakkosta keväällä ylemmässä jatkosarjassa !

Kolmesta viimeisestä pelistä otetut 9 pistettä riittivät nostamaan Loimun apassit varmuudella ohi pahimman haastajan, eli Loimaan Jankon, kävi Jankon ja Kosken Kaiun viimeisessä kohtaamisessa Loimaalla sunnuntaina miten tahansa.

2.12. Loimun tytöt haki arvokkaat 3 pistettä Koskelta 1-3 voitolla. Neljästä tasaisesta erästä Loimu onnistui voittamaan kolme ja niistä nälkäisempänä 2 jatkopalloilla. Peli näytti aika pahalta ja jopa lähes menetelty kun ensimmäisen hävityn erän jälkeen toistakin oltiin pahimmillaan 14-6 häviöllä. Siitä alkoi kuitenkin hieno nousu arvokkaaseen 1-3 voittoon.


6.12. Itsenäisyyspäivää vietettiin kauppiksen kotiluolassa ja vieraaksi oli saatu Koiku. 3-0 rutiinivoitto rutiinisuorituksella selkeästi viime kohtaamisesta peliään parantaneesta Koikusta takasi ylemmän jatkosarjan paikan lohkokolmosena.


Kovin montaa kakkosen peliä ei päästy tuoreilla jaloilla pelaamaan, vaan junnuturnausta seuraavana päivänä, ja se välillä näkyi otteissa. Kuvaavaa on, että kaikista niistä peleistä missä tuoreet jalat oli käytössä saatiin myös 3 pistettä.

Arto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti