maanantai 9. syyskuuta 2013

Supi turnaus, B-tytöt

Supi turnaus, B-tytöt

8.9.2013 B-tytöt pelasivat Supi-turnauksessa. 16 joukkuetta oli ilmoittautunut turnaukseen. Pelit pelattiin neljässä lohkossa, meidän lohkossa oli VilTä, YPa ja LaLu.
Ensiksi vastaan asteli Laihialaiset. Alusta asti oli selvää että peli oli hyvää ja taistelevaa molemmilta joukkueilta. Peliä pelattiin sillä henkisellä ja fyysisellä tasolla jolla pelejä täytyykin pelata. On kuitenkin muistettava että kun taistelu on päättynyt, marssitaan kättelemään selkä suorana tuloksesta huolimatta.
Lentopalloa ja taistelua parhaimmillaan, tiukka peli meille 1-2 (20-25, 25-18, 13-15)

Toiseen peliin vastaan tuli Vilppula. Tässäkin pelissä oma tekeminen pysyi hyvällä tasolla. Ensimmäinen erä oli tiukkaa vääntöä, erä eteni tasa tahtiin. Lopussa meillä tuli pieni musta hetki ja VilTä johti 24-21. Tästä kuitenkin sisuuntuneena ja valtavalla taistelutahdolla käännettiin erä voitoksi 28-26.
Toinen erä eteni 8-8 tilanteeseen tasaisesti, sitten vastustajan peli lopahti ja me jaksettiin jauhaa vauhdilla loppuun asti. Peli meille 2-0 (28-26, 25-12)

Kolmas peli ja vastaan Ylöjärven Pallo. Tässä pelissä Laitettiin Venessa huilaamaan ja Olivia keskarin paikalle. Pelissä tehtiin mitä haluttiin ja tästä johtuen meille voitto selvin lukemin  2-0 (25-12,
25-9)

Välierässä vastaan asteli Ryhti Ylöjärveltä. Pelin molemmat erät meni samalla kaavalla. Alut olivat tasaisia mutta 10 pisteen jälkeen oma periksiantamaton tekeminen alkoi tuottaa tulosta. Voitto meille lukemin 2-0 (25-18, 25-16)

Finaali pelissä vastaan tuli LeKi joka kantoi ennakkosuosikin viittaa.
He kestivät suosikin paineet ja voittivat pelin 0-2 (22-25, 21-25).
Onnea Lempäälä.
Tässä pelissä tuli pieniä murheita kun Jennyllä pyörähti toisessa erässä nilkka ja tilalle jouduttiin laittamaan joukkueen toinen passari Veda.
Tilanteista johtuen tässäkin pelissä taisteltiin täysillä. Joukkueen jokainen pelaaja ansaitsi kiitettävän arvosanan päivän tekemisistä.
Pystyimme taisteleemaan hyviä joukkueita vastaan sisukkaasti vaikka meillä on kentällä vain 1-2 B-ikäistä ja loput vanhempaa tai nuorempaa C-ikää. Joukkueessa ensikertaa esiintyi, vuoden lentopalloa pelannut, Janina sinkkonen.

Ja illaksi kotiin....... Hopee ei oo häpee :)


- Toni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti