sunnuntai 28. syyskuuta 2014


N2 ON TÄLTÄ KAUDELTA AVATTU!

Naisten kakkossarja avattiin tänään kauppiksella. Vastassa on viime vuosina mainetta niittänyt Turun isku. Paljon on tuttuja tyttöjä, isolla osalla ollut aikaisemmin oranssi-mustaa päällä. Me olimme aika kapealla rosterilla liikkeellä. Emppu, Kati, Tiia, Tata, Carla, Nea ja Anni aloitti. Janina ja Melli olivat myös haistelemassa kakkossarjaa.
Ottelu 1-3 Turun Iskulle (25-13, 24-26, 16-25, 15-25)
Hyvä pelin alku.
Ensimmäinen erä oli erittäin hyvää peliä. Pallo nousi ja peliä jaettiin hyvin eri hyökkäyspaikoille. Erä tuli helposti meille, liiankin helposti. Aika usein on käynyt niin, että jos erä tulee meille helposti, on jatkossa vaikeaa.
Toiseen erään.
Toinen erä lähti hyvin liikkeelle ja jatkui aina eräpalloon saakka hyvin, jolloin Isku käänsi erä hyvillä syötöillä. Tuntui, ettei mikään onnistunut ja kun syöksy alkaa on sitä vaikea pysäyttää.
Alamäki jyrkkenee.
Kolmanteen erään lähdettiin korjaamaan tilannetta, mutta mikään ei korjaantunut. Uutta nostetta ei peliin saatu. isku sai muutamalla vaihdolla peliin lisää henkeä ja kun meillä ei oikein sytyttäjää löytynyt. Ei peliä saatu enää käännettyä.
Kausi jatkuu.
Tämä oli yksi peli muiden joukossa. Muistutus taas mitä on syytä harjoitella lisää. Hyvää pelissä oli se, ettei osaaminen mihinkään ole hävinnyt, päinvastoin kokemusta ja osaamista on taas tullut lisää. Tänään peli harmittaa jokaista, mutta eiköhän huomenna taas jatketa. Harjoittelun kautta saadaan uusia asioita peliin.
Jukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti