sunnuntai 30. marraskuuta 2014

HIENO VOITTO URASTA

 29.11.2015  Kaarinan Ura-Raision Loimu 2-3 (25-11, 25-11, 23-25, 12-25, 12-15)

Launtaina kohdattiin Ura Kaarinasta. Keskiosaston loukkaantuneista Calle on saatu pelikuntoon, mutta Janinan selkä vihoittelee, joten kokoonpano on pieni.

Kotimäen Koulu on meille aina ollut paha paikka ja alusta asti se jälleen kerran näytti siltä. Kaksi ensimmäistä erää meni luokattoman huonosti. Alisuoritettiin pahasti. Jostakin syystä nostomme kuitenkin toimi ensimmäisessä erässä mallikkaasti ja usko siihen, että jos se toimii, niin peli kääntyy kyllä. Toisessa erässä sitten sekään ei toiminut. Erätauolla kuitenkin saatiin fiilis ylös ja kolmas erä kulkikin mallikkaasti loppuun asti. Uran pelityyli tunnetaan ja tiedetään mihin palloa "heitellään", mutta ei oikein uskallettu tehdä sovitun mukaisesti. Neljännessä erässä myös puolustus oli mallikasta ja sitä kautta erä selvästikin meille.

Lauantai-iltana olisi paljon muutakin tekemistä, mutta halua oli pelata pitkän kaavan kautta, niin lottoerään siis mentiin. Sovittiin, että otetaan tikkari kokonaan pois Uran tyttöjen suusta ja niin myös tehtiin. Viideskin erä ja koko ottelu meille.

Hyvä mieli tietenkin ottelusta jäi ja varmasti osoitti myös sen, että kun kaikki hoitaa oman osuutensa, pystymme kääntämään pelin voitoksi. Kaksi ensimmäistä erää pistää kuitenkin miettimään, miksi pelin alut ovat nähdyn kaltaisia.Ne on niitä "pururatahommia" joita jokaisen täytyy miettiä myös itsekseen. Tahto, henki, tekeminen omalla tasolla, niin silloin peli rullaa.

Jukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti