maanantai 22. joulukuuta 2014

A-Tytöt, Littoinen 20.12.2014

                                           Pitkä tauko ottelujen välissä!

Tämän vuoden viimeiset pelit pelattiin Littoisissa lauantaina. Päivä oli pitkä, sillä turnauksen ensimmäinen ja viimeinen peli oli meillä. No lepo- ja tankkaushetkiä oli ainakin riittävästi

Loimu- LTU 2-0 (25-16, 25-9)
Aamupeli on ollut meille aina vaikea, mutta ihan viimeistä ei jouduttu peliin laittamaan, vaan suhteellisen selkeästi ottelu kääntyi meille. Toisessa erässä LTU tuntui jo hiukan antavan periksi. Aamuotteluksi meiltä ihan pirteä esitys.

Loimu- Karhulan Veikot 2-0 (25-14, 25-12)
Katsoimme Karhulan peliä tauolla ja kiinnitimme huomiota hyvään libero peliin. Se näkyikin ottelussa. Viistohyökkäykset nousi hyvin, mutta siihen löydettiin hyvä ase. Keskeltä mahdollisimman paljon palloa ja satasia mukaan. Karhulan kovasta yrityksestä huolimatta peli oli aika nopeasti ohi.

Loimu- Vilppulan Tähti 2-0 (25-14, 25-13)
Vilppulaan vastaan on pelattu paljon pelejä ja vaikka molemmilla joukkueilla on pelaajien keski-ikä nuorentunut, niin tuttuja -96 ja -97 syntyneitä siellä vielä pelaa. Roolit oli vähän vaihtuneet, joten sitä tuttua "Vilppulalaista" ei enää keskeltä tullut.(Vilppulalainen = 3 m pateri). No pitkää tyttöä oli laidassa ja lyhyttä oli sitten keskellä.
Tarkoitus oli vaikealla syötöllä hankaloittaa heidän peliä ja siinä onnistuttiin erinomaisesti. Ottelu selkein numeroin meille.

Syyskausi on nyt taputeltu loppuun kaikissa sarjoissa. On ollut vähintäänkin värikäs vaihe meidän joukkueella. Paljon loukkaantumisia, osa porukasta Kuortaneella, osa RaisUn harjoituksissa ja peleissä. Siinä vain osa Syksyn haasteista. Positiivista on kuitenkin ollut korkea harjoittelumotiivi. Edes loukkaantuneet pelaajat eivät ole jääneet harkoista pois, vaan ovat tulleet tekemään fysiikkaa oman kuntonsa mukaisesti, toimineet "pallotyttöinä" ja "maaleina". Harjoitusten suunnittelu on tuonut hankaluuksia, mutta tuonut varmasti erilaisuutta niihin. Pelillisesti on mennyt vähintäänkin hyvin. Edelleen on voitettu enemmän kuin hävitty. Pelejä on ollut paljon, vaikka normaalit alkukauden harjoitusturnaukset jäikin nyt väliin.

Joukkueemme toivottaa kaikille Hyvää ja Rauhallista Joulua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti