tiistai 13. tammikuuta 2015

N2 jatkui ylemmässä jatkosarjassa

Loimu- NaLe 0-3 ( 16-25, 22-25, 19-25)

Sunnuntaina aloitettiin N2 sarjan jatkopelit. Vastassa oli aivan uusi tuttavuus NaLe Helsingistä.
Meidän kokoonpano oli jälleen kerran fiksailtava uuteen uskoon, kun osa vielä lomaili kaukomailla.
Vastustajasta tiedettiin muutama pelaaja etukäteen, nekin lähinnä kuulupuheiden ja vuosien takaa. Tiedossa oli oikeastaan, että keskiosasto on hyvä ja hakkurin lyöntisuunnat.

Ottelu lähti normaalin vaikeasti liikkeelle ja vastustajan kova suunnattu syöttö tuotti meille koko pelin ajan vaikeuksia. Se taas vaikeutti meidän muutenkin hankalaa keskipeliä. Vastustajan oli helppo laittaa torjuntaa paikalle, kun pelimme oli helposti luettavissa ja keskiuhkaa ei oikeastaan ollut. Meidän oma syöttömme ei kulkenut myöskään odotetulla tavalla, varsinkaan pelin alussa. Jos ja kun se toimi, niin NaLen hyökkäysvirheet kasvoivat välittömästi ja puolustuspallojen määrä meillä kasvoi . Kaiken kaikkiaan vastustajan kokemus oli meille tällä kertaa liian kova, emme pystyneet hastaamaan NaLea kuin toisessa erässä, jossa kirimme hyytyi pariin nostovirheeseen.

Joka tapauksessa oli kiva pelata sellaista joukkuetta vastaan, joita aikaisemmin ei ole kohdattu. Tästäkin jäi paljon opittavaa ja harjoiteltavaa ennen seuraavaa kohtaamista.

Jukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti