sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

A -Välierät Joensuussa 11.4.2015

Kausi on ollut pitkä ja nyt oli vuorossa A-tyttöjen välierä.
Lähdimme perjantaina liikkeelle kohti kaukaista Joensuuta, Jannen sponssibussilla tietenkin.
Seitsemän pelaajaa lähti Raisiosta ja kolme Kuortaneelta. Eipä oltu taas paljon kuusikkoa harjoteltu.
Onneksi Veda ja Iina olivat pääsiäslomalla kerran harkoissa, joten vähän, todella vähän oli keretty Vedan passiin askelia taas sovitella.
Reissussa Emppu, Tata, Calle, Hanna, Tiia, Ansku, Nea, Veda, Iina ja Hilu. Staff Sami ja Jukka

Yötä oltiin Joensuussa ja aamulla klo 11 molemmat ryhmät kohtasivat hallilla. Siellä oli lämmittely käynnissä ja yksi Itämaan Tietäjäkin oli paikalla, eli Kaasisen Markohan se. Pienet virsuilut puolin jos toisin oli tietenkin paikallaan. Tottakai Marko osaa myös pelin, joten kävi tytöt yksi kerrallaan läpi. Epäselväksi jäi oliko se psyykkausta vai mitä.


Tulokset:

VilTä- Loimu
Ensimmäisessä pelissä vastassa vanha tuttu Vilppula. Yksinkertaisella taktiikalla lähdettiin horjuttamaan heidän nostoa ja sitä kautta pitämään Roosa pois pallosta. Taktiikka onnistui erittäin hyvin. Toisen erän pikku notkahdusta lukuunottamatta homma meille helpohkosti kotiin. Harvinaisen hyvä ensimmäinen peli meiltä.

Loimu - JuJu
Toisesta ottelusta odotettiin kovaa vääntöä. Lähtihän kotijoukkue ehdottomana ennakkosuosikkina turnaukseen. JuJua vastaan oli viimeksi pelattu muistini mukaan viime vuoden A-Finaaleissa. Jostain syystä JuJu ei päässyt ottelussa missään vaiheessa omalle tasolleen ja numeroiden valossa ottelu näytti todella selvältä. Osa syynä selkeisiin numeroihin on tietysti se, että me pelasimme todella hyvin. Tytöillä oli myös todella hauskaa kentällä. Onnistumisia tuli kaikilla sektoreilla. Tällaista sen pelin pitää olla.

LiVo- Loimu
Finaaleihin pääsy oli varmistettu jo edellisessä pelissä, joten peli oli vapautunutta, hauskaa ja hyvää. Livon olisi pitänyt saada meiltä erä, jotta heidän mahdollisuus finaaleihin olisi jäänyt elämään. Näin ei kuitenkaan käynyt vaan ottelu meille

Ottelut menivät siis vähintäänkin hyvin ja matka finaaleihin jatkuu. Siellä on odotettavissa kovia pelejä. Kuusi kovaa joukkuetta oli jo varmistanut paikkansa.

Takaisin lähdettiin ruokailun kautta. (Kiitos Rissasen Hannulle, joka järjesti meille hyvän ruokapaikan. On nämä idän ihmiset vaan mukavaa porukkaa). Raisiossa oltiin su klo 02:00 Tata oli siinä vaiheessa nukkunut 6.5 tuntia, joten oli melkosen pirteä. Kuortaneen tytöt pääsivät "kotiin"vasta su illalla.

JuJun turnausjärjetelyt oli hienot, esittelyineen ja kuulutuksineen. Rumpujen pärinä oli kuin isoissa peleissä. Palkinnot oli todella hyviä ja tavoittelemisen arvoisia.

Jukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti