keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

RaisUsti Loimuaa !

Pikku hiljaa on harjoitusrinkimme siirtymässä kahden viikon lomalle. Edellinen tauko harjoituksista on käytännössä ollut vuosi sitten, paria neljän päivän lepoa lukuunottamatta. B-Ikäisille tuli tänä vuonna otteluita yli 90 kpl ja A-Ikäisille vähän vähemmän. Kaikki on saanut peliaikaa osa enemmän osa vähemmän.

Muutoksen tuulet on jälleen puhaltaneet ja puhaltaa edelleen.
Kuortaneelle on jälleen siirtymässä meiltä pelaaja ja se lienee viimeinen niitti sille, ettemme saa B-joukkuetta kasaan seuraavalle kaudelle. (Toki siihen pienet mahdollisuudet on vielä olemassa). Ikäväähän se tilanne on, varsinkin kun vain yksi pelaaja viime kauden B.stä olisi siirtynyt A.han. Samoin todennäköisesti käy A.joukkueen, josta pari pelaajaa tulee yli-ikäiseksi ja kun suurin osa ryhmää on ollut B.tä. (Suurin osa B- tytöistä on voittanut  kolme SM- mitalia, joista kaksi kultaista)
Loppu ryhmän kanssa sitten mietitään mitä teemme, vai etsimmekö pelaajille joukkueita, jossa junioripelejä voi jatkaa. No asioilla on tapana ratketa jollain tavalla, toivottavasti tässäkin käy niin.
Allekirjoittaneeseen voi olla yhteydessä, jos tarvetta A tai B ikäisille pelaajille. Näin ennakoimme tilannetta.

RaisU- Loimu yhteistyö.
Viime kaudella alkanut yhteistyö Raisun kanssa jatkuu. Yhteisharjoitukset aloitettiin heti Poverin jälkeen ja pienen tauon jälkeeen ne jatkuu. Pelaajia on testattu, on nosteltu puntteja, juostu pururataa ja palloteltukin. Harjoituksissa on ollut porukkaa kiitettävästi. RaisUn päävalmentaja aloitti samalla Sami Laiho, joka siis ottaa yhden harppauksen valmentauralla eteenpäin. Harjoituksissa on näkynyt niin nuorta verta, kuin kokeneita pelureita. On ollut hieno seurata, että mitään ikäluokka kuilua ei ole syntynyt "kummastakaan suunnasta". Hienointa on ollut seurata, että Jessicaa on pidetty tasapäisenä harjotuskumppanina ja ettei Jessicaa ole kylmännyt yhtään, vaikka ikäeroa on suhteellisen paljon kokeneisiin pelaajiin.


Elokuun alusta palaamme yhteisharjoituksiin ja silloin tiedämme ne pelaajat, jotka ovat lähdössä opiskelemaan muualle. Se tarkoittaa, että rinki pienenee. Tarkoituksena on kuitenkin pyörittää 14-16 tyttöä ringissä mahdollisuuksien mukaan. Tällöin olisi myös mahdollisuus pelata 2.sarjaa ja saada peliakaa riittävästi niille, jotka sitä ei ykkösessä saa. Vielä on aikaa myös hypätä mukaan harjoitusrinkiin ja sitä kautta kauden aikana vaikkapa ykkösen peleihin. Ottakaa rohkeasti yhteyttä.

Jukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti