maanantai 29. marraskuuta 2010

Apassit myös B:n lopputurnaukseen ja SM-sarjaan

Välierät pelattiin Halikossa 27.11. Turnauksesta kahdelle parhaalle oli lopputurnaus ja SM-sarja paikka luvassa. Helpoimman kautta ei jatkoon selvitty, Toinen keskari sairaana, ja kun libero vielä ensimmäisen pelin aikana sairastui vatsatautiin, oli mustia pilviä Apassien taivaalla kohtuullisesti. Molemmat pelipaikat täytettiin kuitenkin kiitettävästi, ja ensimmäisen pelin , hyvin nukutun ekan erän jälkeen, nähtiin tyttäriltä pääsääntöisesti ihan pirteää peliä.

Päivä avattiin ottelulla Viestin 94 tyttöjä vastaan . Ensimmäisen erän lahjoittamisen jälkeen pelattiin hyvin ja voittokaan ei kaukana ollut, kolmannen erän 12-11 johdosta olisi vaan pitänyt uskaltaa mennä loppuun saakka. Peli kuitenkin Viestille 2-1 lukemin.
Toinen peli Ttv :tä vastaan oli Loimun tasapainoisin esitys , ei välttämättä mitään huippusuorituksia vaan kellonlailla varmasti loppuun saakka hoidettu ottelu. 2-0 voitto hyvällä perussuorituksella oli se mitä lähdettiin hakemaan ja myös saatiin.
Viimeisessä ottelussa Vilppulan Tähteä vastaan aikuiset hävisivät huutokilpailun 7-1 =D, pelin taas Loimun tytöt voittivat 2-1. Pelissä oli paljon hyvää tekemistä verkon molemmin puolin, mutta toisaalta myöskin suurta tason heittelyä.
Autossa istuminen tulee tytöille tutuksi kevät kauden aikana kun sekä C:ssä , että B: ssä SM-sarjaa aletaan tahkoamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti