maanantai 22. marraskuuta 2010

B:ssä välieriin ja C:ssä Finaaleihin !!

Eurassa pelattiin 13.11.10  B-tyttöjen AM-sarjan puolivälierät. Apassit kohtasivat ensimmäisessä ottelussa Loimun B-1 tytöt. Ensimmäinen erä meni hirvittävässä kipsissä, ja turpaan tuli kauden heikoimmalla esityksellä B:n peleissä 7-25. Toiseen erään saatiin ryhtiliike aikaiseksi ,ja erä eteni tasaisesti aina 22-22 tilanteeseen asti, kokeneemmat B-1 tytöt hoitivat kuitenkin lopun paremmalla rutiinilla ja ottelu siis 2-0 ykköselle.
Toisessa ottelussa vastus pysyi kovana Eura B-1 tyttöjen muodossa. Tyttömme taistelivat hienosti kunniallisen tappion erin : 0-2 (16-25 ja 25-27). Kolmannessa pelissä Apassit ottivat tyylikkäästi 2-0 voiton Loimun B-2 tytöistä.
Apassit – Loimu B 1 0-2
Apassit – Eura B 1 0-2
Apassit – Loimu B 2 2-0
C:n välierät pelattiin Raisiossa 21.11.10, ja Loimun tytöt selvittivät itsensä neljällä voitolla, neljästä pelistä tyylikkäästi jatkoon. Eura 1 pelasi hyvän ottelun Apasseja vastaan ja vasta kolmannen erän jatkopallot ratkaisi pelin kotijoukkueelle. Muut pelit hoitui helpommin.
Loimu Apassit – Viesti Vamos 2-0
Loimu Apassit – Eura C-1       2-1
Loimu Apassit – Eura c 97-1   2-0
Loimu Apassit – Kataja Kärpät 2-0