sunnuntai 7. marraskuuta 2010

C:n puolivälierät Vilppulassa

Vilppulassa lauantaina 6.11.10 pelatut puolivälierät eivät tuoneet suoraa välieräpaikkaa Apasseille, hyvästä peliesityksestä huolimatta. Kolmen joukkueen alkulohkosta oli voittajalle luvassa finaalipaikka.

Salon Viestin Chilit ja Loimu Apassit voittivat molemmat ensin Euran Raikun 97 ykkösen 2-0 ja näin ollen keskinäisen pelin panoksena oli suora finaalipaikka, kun taas häviäjä joutuu pelamaan välieräturnauksen.

Ensimmäistä erää mentiin Apassien lievässä komennossa aina 19-18 tilanteeseen ja kaikki näytti hyvältä. Mitä tapahtui sen jälkeen, on mysteeri, Salo hoiti loput pisteet ja erän 19-25.

Toista erääkin Apassit hallitsivat puolivälissä tullutta heikkoa hetkeä lukuunottamatta, siitä kuitenkin selvittiin ja eräpallo tilanteeseen tultiin Apassien johtaessa 24-21.

Viimeinenkin piste pitäisi näissä peleissä kuitenkin tehdä ja kun sitä ei hyvistä paikoistakaan saatu tehtyä, Salo nousi sillasta ja kuittasi erän pistein 27-25 ja koko ottelun 2-0.

Tämän jälkeen oli vielä turha sijoitusottelu (ei ristikkäispelejä?) Lempäälän Kisaa vastaan. Apassit saivat  kasattua paketin sen verran vielä kasaan, että siitä voitto otettiin tyylikkäästi 2-0 lukemin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti