maanantai 13. joulukuuta 2010

B-tyttöjen AM-finaalit Eerikkilässä

Eerikkilän urheiluopistolla 11.-12.12. pelatuissa B-tyttöjen alueen lopputurnauksessa Apassit sijoittuivat yhdeksänneksi. Alkusarjan otteluissa tuli tappiot sekä Ylöjärven Ryhdille ( 2-0) että Salon Viesti -95:lle (2-1). Näin ristikkäisotteluun vastaan saatiin Loimun B-1 tytöt, eli ottelusta muodostui Loimun seuranmestaruus finaali. Tämä finaali kuitenkin hävittiin surkeasti, vastustajan palvomiseen, ylöspäin katselemiseen ja ylikunnioittamiseen pohjautuvalla peliasenteella ,ei voi oma peli kulkea ja yllätykset jää varmasti tekemättä. Luvalla sanoen tytöt, se oli heikko suoritus. B-1 tyttömme kävelivät ylitsemme pelaamaan sijoista 1-8 ja Apassien tie vei sijoille 9-12.

Uusi päivä kaiken muuttaa voi. Sunnuntai aamuna sovittiin , että nyt loppuu vanhempien ja isompien tyttöjen ylöspäin katselu , aletaan pelaamaan omalla tasolla. Aamun ensimmäinen ottelu, vastassa Lp-Kangasala 1 ,ja voittajalle paikka kymmenen parhaan joukkoon selvä. Ensimmäinen erä tuli Apasseille suhteellisen helposti 25-19. Toisessa erässä tuntui ettei mikään onnistu, yritystä löytyi mutta onnistumisia ei vaan tullut. Erä näytti jo hävityltä kun Kangasala karkasi 18-23 johtoon. Vaihtoruletti käyntiin ja pallo kerrallaan vastustaja kiinni, erä lopulta Loimulle 26-24, uskomaton nousu.
Viimeiseen peliin sijoista 9-10 vastaan tuli Lako , joka Kolibri turnauksessa voitti meidät 2-1 ja nyt olisi revanssin paikka. Tasainen ottelu kääntyi meille 2-0 voitoksi ja juuri sillä mikä Lauantaina petti, eli asenteella. Missään kohtaan ei annettu tuumaakaan periksi, edes Annin loukkaantuminen toisessa erässä 21-21 tilanteessa, ei saanut pakkaa sekaisin. Hieno voitto hyvällä tekemisellä ja 9.sija jätti hyvän maun turnauksesta.
Lounaiselta alueelta 14 parasta joukkuetta jatkaa kevään Sm-sarjaan ja meidän tavoitteena oli olla tuo 14. sija, joten yhdeksänteen sijaan pitää olla erittäin tyytyväinen. Hyvä tytöt, työ jatkuu jo tänään maanantaina treenien muodossa.