maanantai 6. helmikuuta 2012

Kun ei pompi niin ei pompi !

2.2.12  jatkui 2-sarja Apassien osalta Maskussa ottelulla Katajaa vastaan. Kokoonpano ongelmista en jaksa enää edes kommentoida muuta kuin, että muutaman kerran olisi kipeästi tarvittu vaihtoa, mutta tyhjästä on paha nyhjästä, penkillä istui ainoastaan hetki sitten lentopallon aloittanut Ekku.

Tyttäremme pelasivat kuitenkin pääsääntöisesti hyvällä ilmeellä, vain ensimmäiseen erään mentiin hieman ”sukkasillaan” katselemaan onko tämänkertaisella koostumuksella mahdollisuuksia, eikä sillä ilmeellä sitten ollut, erä Maskulle . Toiseen erään ilme paran,i ja veimme erää loppusuoralle asti, ja yhden eräpallon hävittyämme , erä jatkopalloilla vastustajalle. Itseluottamuksen palautuksena erä kuitenkin toimi, aloimme luottaa taas omaan tekemiseen, ja saimmekin pelin haltuun. Kolmas erä helposti meille, ja neljännessäkin kaveri pääsi vasta lopussa kaunistelemaan numeroita. Myös viides erä eteni Loimu voittoisesti, johdimme 4-8 ja vielä 8-11, mutta vanhempien tyttöjen rutiini käänsi erän Katajalle 15-12. Masku oli tällä kertaa hieman parempi myös pikkupistein mitattuna numeroin 107 – 105, eli kai he nuo sarjapisteet sitten ansaitsivat.

Tänään maanantaina 6.2. on aamulla taas tullut 2 uutta sairastumis ilmoitusta, koettelee koettelee toivottavasti ei kuitenkaan hylkää. Pari viime kautta on päästy kuin koira veräjästä näistä kokoonpano ongelmista, nyt näyttää kaikki kolmen vuoden ongelmat kasaantuvan samaan hetkeen. Siitä huolimatta ei muuta kuin leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä.