sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Matka Himalajan huipulta rotkon pohjaan kestää vuorokauden !

Raision loimun B-tytöt, paremmin tunnettuna nimellä Apassit, lähti perjantaina 27.1. iltapäivällä Alajärvelle avaamaan kohdaltaan Sm-sarjan. Yö vietettiin Ruukin mökeissä Lappajärvellä, ja aamulla nokka kohti turnausta. Sairasosastolla jatkoi liberomme / nostokoneemme Anni, ja Keskitorjujamme Ellu, joka kuitenkin matkasi mukaan sopimuksella, että kentälle vasta viimeisessä hädässä. Avausotteluun vastaan asettui Laihian Luja pohjanmaalta. Erittäin hyvän esityksen jälkeen lähes näytös tyyliin pisteet Loimulle 2-0.

Paljon tiukemmalle Paloniemen Arin valmentaman Vesilahden tytötkään ei toisessa ottelussa liekeissä olevia Apasseja saanut, ja 2-0 voitto tuli edelleen erittäin hyvällä pelillä. Aina kriittiseltä Arskaltakin tuli reilut kehut ja myönnettäköön , että kun tuota kuraakin on niskaan kaadettu, olin kehuista otettu, kun ne tuli oikeasti arvostamaltani lentopallo ihmiseltä ISOLLA iillä.


Matka Himalajalta alaspäin oli kuitenkin jo alkanut, ja Korian Ponsi päivän kolmannessa ottelussa sai ilmeisesti kovasti  haluamansa päänahkamme, (tuuletuksista ja asiattomista huuteluista päätellen) 2-1 numeroin. Koria taisteli , nousi pariin otteeseen sillasta takaisin peliin, ja oli voitontahtoisempi ryhmä, eikä oma pelimme noussut enään samalle tasolle kuin kahdessa ensimmäisessä ottelussa, ja näin siinä sitten vain kävi. Myönnettäköön että tässä pelissä käytin jo Elluakin jokaisessa erässä jossain kohtaa kentällä, ei vaan sekään auttanut.

Rotkon pohja saavutettiin sitten sunnuntaina 29.1. N-2 sarjan ottelussa Salon Viestiä vastaan. Pelasimme pariin vuoteen huonoimman ottelumme, ja siitä ei juuri muuta hyvää löytynyt kuin, ettei kukaan loukkaantunut ja kolmannessa erässä yritystä löytyi edes hiukan.


Ymmärrän erittäin hyvin surkeat lähtökohdat otteluun. Ykkös ja kakkos liberot poissa, ja kolmosella peliin ( Henni pelasi ihan hyvin ), Ykkös ja kakkos keskarit poissa ja Tiia paikkaamaan ( pelasi myös hyvin ), saapuminen kotiin edellisenä yönä puolen yön aikaan, ja kokoontuminen kauppikselle taas aamulla jo kello 10.00 peliin, ja heti kärkeen tieto, että jo pahasti harventuneista riveistä tuli taas yksi pois jääjä lisää, Kati kuumeessa. Aika harvassa on ne joukkueet mitkä olisi pystyneet kelpo peliin näistä lähtökohdista etukäteen vahvempaa vastustajaa vastaan . Tästä huolimatta olin pettynyt kahden ensimmäisen erän aikana esittämäämme peliin. Kolmannessakin onnistumiset jäi aika vähiin, mutta yritystä alkoi sentään löytymään.

Naisten kakkossarja jatkuu taas torstaina 2.2. Maskussa ja Anni on ainoa jonka sairastuvalta saamme riveihin siihen mennessä .  Toivon ja uskon näkeväni kuitenkin taas kentällä taistelevan Apassi lauman .

Kokonaisuudessaan N-2 ylemmän jatkosarjan ensimmäinen kierros on mennyt meiltä vihkoon, mutta kun kokoonpano ongelmista päästään, ja onni sairastumisten ynm. ongelmien osalta kääntyy, tulemme varmasti jokusia pisteitäkin saamaan. Näkemykseni mukaan näin olisi käynyt jo nyt, ellei kaikki maailman onnettaret olisi kääntäneet meille totaalisesti selkäänsä.

B- tytöt Sm-sarja : Loimu - Laihian Luja 2-0
                           Loimu - Vesvi          2-0
                           Loimu - Korpo         1-2

N-2 Ylempi jatkosarja : Loimu - Salvi 0-3

Arto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti