maanantai 30. syyskuuta 2013

B-sarja käyntiin tasonmittausturnauksella


Lauantai 28.9.2013 Turku Peltolan ammattikoulu.
Tasonmittausturnauksen järjesti Turun Urheiluliitto. Muut mukana olleet joukkueet olivat Liedon Parma Ator, Maskun Kataja Kärpät, Maskun Kataja Ässät Ja tietenkin allekirjoittaneet......

Loimu - Kataja Ässät 2-0 (25-11, 25-19)
Hyvä alku turnaukselle, peli rentoa alusta loppuun. Jokainen tyttö hoiti oman ruutunsa mallikkaasti.

Loimu - TuUL 2-0 (25-6, 25-6)
Ko. peli ei päässyt niiden pelien joukkoon joita keinustuolissa muistellaan. Eritasoisten joukkeiden kohtaaminen ei oikein palvele ketään. Yksi peli muiden joukossa,

Loimu - Parma 2-0 (25-11, 25-12)
Parmaa vastaan huomattavasti mukavampi peli kuin mitä numerot antavat ymmärtää. Lietolaiset, iästään huolimatta, pelasivat oikein viihdyttävää ja ennenkaikkea "oikeaa lentopalloa". Parman joukkue on melko nuori B-sarjaan, siitä huolimatta nousujohteinen kehitys näkyy joukkueessa.
Joukkue taisi olla jopa hieman nuorempi kuin meidän. Meillä kuitenkin kentällä oli väliin yksi B-ikäinenkin :)

Loimu - Kataja Kärpät 2-1 (26-24, 17-25, 15-8) Päivän odotetuin kohtaaminen. Kärpät on hyvän tason joukkue ja näyttää varmasti suuntaan meidän tekemiseen.
Ensimmäinen erä alkoi Maskulaisten komennossa. Tilanteessa 6-12 kävi ikävä tapaturma kun Kärppien pelaajalta vääntyi polvi ja hän joutui jättämään pelikentän. Pikkuhiljaa me saimme juonesta paremmin kiinni ja seuraavat pisteet menivätkin Loimun merkeissä. Meidän johtaessa
19-13 tuli taas pieni musta hetki ja Kärpät pääsi mukaan peliin.
Jatkopisteillä kuitenkin erä käännettiin voitoksi.
Toinen erä meni pitkään meidän komennossa. 16 pisteen paikkeilla oltiin melko tasoissa, siinä vaiheessa Ainon hyvät syötöt söivät meidän tehoja ja Masku otti selkeän erä voiton.
Kolmanteen erään lähdettiin itseluottamusta uhkuen ja lopulta olimme selvästi parempi Jouokkue.
Nuoresta iästä huolimatta Loimun B-tyttä joukkue on henkisesti tosi vahva. Luotto omaan ja joukkueen tekemiseen on erityisen vahvaa.
Hieno voitto Maskusta näyttää että suunta on oikea...
Pelaavassa kokoonpanossa oli Tiia Torpakko, Susanna Sutki, Jenny Vähäsarja, Iina Niemelä, Venessa "Tata" Loukonen, Hanna Rahko,Veda Mansikkaviita, Olivia Kakko ja Jutta Riikonen.
Valmennus kiittää tyttöjä jälleen hienosta juhlapäivästä eli pelipäivästä.

Kiitokset myös turnausjärjestäjälle TuUL:lle, kaikki toimi hienosti.


- Toni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti