keskiviikko 18. joulukuuta 2013

A-SM, C-pooli, Pihtipudas, 14.12.2013



Matkaan perjantaina, yötä Seinäjoella. Siitä Pihtiputaalle lauantai aamupäivällä.
Matkassa oli molemmat passarit Suski ja Veda, kaikki keskarit Charkki, Hanna ja Tata, liberona Iina ja yleispelaajista mukana oli Emppu, Kati, Ansku, Tiia ja Jenny.

Loimu- Korso 2-1 (25-23, 18-25, 15-11)
Turnauksen ensimmäinen peli. Oli yksi kauden parhaista peleistä. Tekeminen oli hyvää, taisteltiin joukkueena ja oltiin rohkeita.
Ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä joka olisi voinut kääntyä kummalle hyvänsä..tällä kertaa Loimu oli erän lopun vahvempi ja hoiti erän kotiin. Avaus kuusikossa oli Suski, Kati, Tata, Ansku, Emppu ja Charkki sekä liberona Iina. Joitakin lyhyitä vaihtoja tehtiin erän aikana.
Toinen erän lähdettiin samalla avaus kuusikolla kuin ensimmäiseenkin. Erä meni kuitenkin pääosin Korson komennossa ja meidän peli oli hieman hermostuneempaa. Korso johti 16-11 ja siitä kirittiin vielä pinnan päähän mutta sen enempää ei riittänyt. Kentällä kävi jo kaikki tässä vaiheessa.
Kolmanteen erään lähdettiin muuten samoilla mutta passari vaihdettiin. Suski oli pelannut hyvän pelin, lukuunottamatta pienta notkahdusta toisen erän lopussa. Vaihdolla saatiin ennenkaikkea sekoitettua vastustajan pelaamista. Erä olikin ensimmäisen kaltainen. Hyvää taistelua ja se palkittiin voitolla. Loisto peli, hyvä tytöt.
Peli oli allekirjoittaneet ensimmäinen A-tyttöjen peli.

Loimu - Ploki 0-2 (22-25, 16-25)
Lupa oli hyvän avauksen jälkeen odottaa hyvää jatkoa. Toisin kuitenkin kävi. Peli oli todella heikko esitys. Numerot eivät kerro koko totuutta.
Avauserään kentälle meni Suski, Kati, Tata, Ansku, Emppu, Charkki ja Iina. Erän puolivälissä Tiia meni Katin paikalle ja Jenny otti empun tontin.
Toiseen erään koitettiin hakea uudella kuusikolla uutta peli-ilmettä. Kentälle meni Veda,Kati, Tata,Ansku,Emppu, Hanna ja Iina. Peli ei ainakaan parantunut. Mikään osa-alue ei toiminut. Oli kipsi päällä.

Loimu - LeKi 2-0 (25-14, 25-18)
Tässä vaiheessa oli selvää että voitolla mahdollisuus pysyä SM sarjassa. Tästä ilmeisesti haettiin voimaa peliin joka olikin sitten Loimun tyttöjen näytöstä.
Kentälle marssi Suski, Kati, Tata, Ansku, Tiia, Charkki ja Iina.

Paikka säilyi C-poolissa SM-sarjassa. Tavoite oli nousta B-pooliin se ei ihan täyttynyt. Kuitenkin täytyy olla tyytyväinen tyttöjen esitykseen. Peli oli kehittynyt monella saralla. Eritoten vastaanotto toimi hyvin pitkästä aikaa. Tytöt nauttivat pelaamisesta ja valmennus omasta hommasta.
LeKi peli jäi allekirjoittaneen viimeiseksi peliksi A-sarjassa. Suur kiitokset tytöille näistä elämyksistä. Hieno turnaus ja tästä on hyvä jatkaa kohti kevään huipentumaa.

TM

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti