keskiviikko 11. joulukuuta 2013

C-SM A-pooli Raisio



7.12.2013 pelattiin Raisiossa C-tyttöjen A-poolia. Mukana turnauksessa oli järjestävän Loimun lisäksi Nurmon Jymy, Euran Raiku ja Kempeleen lentopallo.
Joukkueet olivat raivanneet tiensä A-poolin kolmen tasoturnauksen kautta, A-poolin joukkueet olivat siis pelanneet alkukauden voitosta voittoon.

Loimu - EuRa 2-0 (26-24, 25-13)
Loimu oli ottanut kotiturnaukseen hieman leveämmän materiaalin, olihan nyt vastassa suomen kärki joukkueet. Mukana oli passarit Nea Luntamo ja Veda Mansikkaviita, keskipelaajista mukana oli Janina Sinkkonen ja Venessa "Tata" Loukonen, yp osastolta löytyi Emilia Koivusalo, Emma Murtojärvi, Olivia Kakko, Jutta "Juti" Riikonen, Jenny Vähäsarja ja Iina Niemelä.
Ensimmäiseen erään aloitus kuusikossa oli Nea, Juti, Janina, Jenny, Olivia ja Tata. Peli ei alkanut ihan suunnitellusti. EuRa pelasi vahvasti ilman virheitä, etenkin heidän painava syöttö teki tuhoa Loimusta. Tilanteessa 3-10 oli Loimu teki pari vaihtoa, Iina tuli Olivian tilalle ja pian Veda otti Nean paikan passarina. Melko nopeasti tilanne oli tasan. Loppuerästä kuitenkin EuRa oli huolellisempi ja johtivatkin erää 23-19. Tästä kuitenkin Loimu vielä kiri tasoihin ja ohi.
Toiseen erään lähdettiin samalla kuusikolla kuin ensimmäiseen. Euran hurmos ei enään kantanut toiseen erään vaan Loimu määräsi tahtia, etenkin vahvasti syöttäneet Olivia ja Tata joiden syöttövuorolla Loimu teki varmaan 15 pistettä. Loppuerästä ristipaikkaan Jennyn tilalle vaihdettiin Emilia joka pääsi hyvin peliin mukaan hyökäten nelos paikasta pari pistettä.

Kempele - Loimu 0-2 (8-25, 14-25)
Tähän peliin Loimu lähti kuusikolla Nea, Juti, Janina, Emma, Olivia ja Tata. Ensimmäinen erä Loimun täydellistä hallintaa.
Toiseen erään kentälle meni Nea, Emilia, Janina, Emma, Olivia ja Tata. Peli jatkui samalla kaavalla kuin mitä ensimmäinenkin erä oli. Pelistä Loimulle selvä voitto.

Loimu - Nurmo 2-0 (25-16, 25-19)
Kolmannesta pelistä odotettiin tasaisempaa vääntöä kuin oli kempelettä vastaan. Hyvin pian huomattiin kuitenkin että nurmoolaaset eivät pysyneet Loimun tahdissa.
1. Erän kentällinen oli Veda, Juti, Janina, Emilia, Olivia ja Tata.
2. Erässä pelasi Veda, Juti, Iina, Jenny, Olivia ja Tata. Loimulle melko selkeä voitto. Kotijoukkueen vahva syöttö teki tuhoa, nurmolaiset eivät saaneet aikaiseksi kovinkaan montaa laadukasta hyökkäystä.

Turnaus oli kokonaisuudessaan 8+. Peli parani koko päivän. Ensimmäisessä pelissä tuli hyvä opetus miten käy jos keskittyminen herpaantuu, eikä valmistauduta pelin vaatimalla tavalla.
Tammikuussa jatketaan A-poolissa ja silloin vastassa on EuRa, Pielaveden Sampo ja Laihian Luja.

TM =

1 kommentti: