tiistai 3. joulukuuta 2013

II-sarjan pelit jatkui Koskella



Loimu valmistautui huolella kauden tärkeimpään II-sarjan otteluun joka pelattiin Kosken liikuntahallissa Koikua vastaan 24.11.2013 klo. 19.00

Kokoonpanossa oli mukana kaksi passaria Suski ja Veda, kaksi keskaria Tata ja Charkki, yleispelaajia oli KatiEmppuTiiaJuti ja Ansku joka pelasi pelin hakkurina. Liberona oli Iina.

Koko peli meni samalla kaavalla. Se oli tasaista, jommankumman johtaessa mutta erien lopussa Kosken Kaiku oli aavistuksen rohkeampi ja korjasi voiton suoraan kolmessa erässä.

Jälleen peli joka oli selkeästi voitettavissa samoin numeroin. Rohkeutta ja uskallusta tarvitaan rutkasti peleihin. Muuten peli on ihan hyvin hallussa.
Tehokkain pelissä oli Ansku joka jäi +8, hyökkäys prosentin ollessa 29%.  
Koko joukkueen hyökkäys toimi 28% teholla. Vastaanotto oli joukkueella 46%.

Vaikka nyt näyttää että ylempi jatkosarja luisui joukkueen ulottumattomiin, ei ole syytä ripustaa Asicseja naulaan. Joukkueen peli ja tekeminen on kehittynyt koko kauden ajan. Uusi ryhmä vain vaatii aikansa että pelit lähtee kulkemaan. Välähtelyjä on joka pelissä mutta rohkeus ja tasaisuus jäähieman alavireiseksi.                   
Runkosarjan viimeinen peli on 1.12.2013 klo 14.00 kotona Someron Palloa vastaan. Siihen peliin ladataan vielä täysi latinki, vaikka keskittyminen on kuitenkin jo hieman siirtynyt kevään juniori sarjojen loppupeleihin. II-sarjan alemman jatkosarjan pelit pelataan enemmän keskittyen joukkueen omaan tekemiseen, kuin ottelun voittamiseen hinnalla millä hyvänsä.

Joukkueessa on hyvä henki ja ilmapiiri. Työmoraali on selvästi korkealla ja sitä kautta ryhmä luottaa omaan tekemiseen. Jokaisella on vahva usko siihen että, keväällä ollaan kovassa tikissä kun juniori sarjoissa koittaa finaalit.

Yksi joukkueen ja joukkue yhden puolesta.


- Toni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti