sunnuntai 19. lokakuuta 2014

N2 JATKUI Sunnuntaina 19.10

Loimu - Kaarina Ura 3-1 (25-19, 21- 25, 25-18, 25-16)

Raision Kauppikselle saapui vieraaksi Kaarinan Ura. Loimun kokoonpanossa oli tällä kertaa Tata, Nea, Emppu, Melli, Kati, Janina, Tiia, Anni Ja Ykä. Penkinpäässä Sami, Jari ja Jukka.

Ensinmäiseen erään lähdettiin Tata ja Kati keskellä, Nea passarina, Emppu hakkurina, Tiia ja Melli yleispelaajina, sekä liberona Ykä.

Erä alkoi heti meidän pienellä jäätymisellä, tilanteessa 0-5 aikalisä pieni herättely. Alku jähmeys selätettiinkin ja olimme nopeasti johdossa hyvillä torjunnoilla ja lyönneillä. Erä meille luvuilla 25-19

Toinen Erä lähti taas samalla kaavalla kuin ensinmäinenkin erä. Oma liike ja tekeminen oli jäänyt unholaan. Missään vaiheessa erää ei saatu oikeen rytmistä kiinni ja näin erä vastustajalle 25-21.

Kolmanteen erään lähdettiinkin uudella seitsikolla. Janina ja Tata keskellä, Nea Passarina Emppu hakkurina, Kati ja Tiia yleispelaajina. Erä Lähtikin pirteämmin liikkeelle ja saimme heti pienen pistekeulan. Muutamalla hienolla syöttöputkella ja loistavilla puolustuspalloilla, jotka saatiin hyökättyä onnistuneesti. Erä meille 25-18.

Neljänteen erään lähdettiin samoilla pelaajilla kuin kolmanteen erään. Erä noudatti täysin samaa kaavaa kuin kolmaskin erä. Muutama loistava torjunta, sekä pari hienoa hyökkäystä. Erä meille luvuin 25-16 ja näin ollen koko peli meille 3-1.