sunnuntai 19. lokakuuta 2014

A-TASOTURNAUS 18.10

A-tyttöjen tasoturnaus pelattiin Salossa ja kovia joukkueita oli jälleen mukana. Tällä kokoonpanolla lähdettiin ensi kertaa peliin. Vastustajat olivat tuttuja, paitsi LTU.n joukkue, joita vastaa oli harvoin pelattu, jos koskaan. Vampulahan oli käytännössä viime vuoden Eura, valmentajaa myöten.
Joukkue oli Tata, Ansku, Jenny, Tiia, Emppu, Kati, Carla, Nea, Veda, Ellu ja Oona. Staff Sami, Jukka ja Hanna.




LP-V - Loimu

Aamupeli on meille ollut aina vaikea ja peli lähtikin vähän kangerrellen liikkeelle. Ei oikein saatu torjuntaa oikeaan paikkaan ja sen tähden puolustaminen oli vaikeaa. Lisäksi omien virheiden määrä oli iso ja erän voittaminen sillä määrällä oli mahdoton. Toiseen erään lähdettiin parantamaan vastaanottoa ja syöttöä. Näillä tempuilla erä meille ja stä kautta kolmanteen. Erä kulki hyvissä merkeissä puoleen väliin saakka, jolloin Vampula vaihtoi passaria ja heidän hyökkyksensä lähti toimimaan. Samaan aikaan meidän hyökkäys pehmeni ja emme saaneet tapettua tärkeitä viimeisiä palloja. Peli Vampulle. Pelissä oli kuitenkin paljon hyvää.

Loimu - Viesti

Viesti oli saanut parhaan mahdollisen kokonpanon jalkeille ja se ei koskaan tiedä hyvää vastustajalle.
Meidän taktiikka oli aika sama kuin ennenkin ja vastustajan ryhmitys antoi meille mahdollisuuden toteuttaa sitä. Erä meille, yllättävänkin helposti. Toiseen erään Viesti tuli kovalla rytinällä ja meidän vaikeudet alkoivat. Vastaanotto oli tiukilla Viestin vaikeiden syöttöjen alla ja hyökkäys oli hankalaa. Toinen erä Viestille ja jälleen kolmanteen erään. Viesti sai pidettyä vauhtia yllä ja kun meidän virheiden määrä hieman vielä avitti asiaa, niin koko peli kovalle Viestin ryhmälle. ottelu kuitenkin loi uskoa siihen, että pystymme haastamaan Suomen kärkijoukkueet tänäkin vuonna. Harmittavaa oli Callen loukkaantuminen ensimmäisessä erässä.

LTU - Loimu

LTU oli hieman tuntemattomampi joukkue, joten etukäteen oli vaikea ruveta peliä suunnittelemaan muuta kuin, kaikki  kuin oman tekemisen kautta. Pari tuttua Maskun pelaajaa oli LTU.n mukana. Kovasti piti tyttöjä patistaa pelaamaan ottelu hyvällä  asenteella. Vastustajan peli oli vaikeaa lukea, kun pallot tulivat milloin mistäkin ja milloin mihinkin. Siihen olisi pitänyt pitää täysi valmius päällä, mutta kun keskittyminen ei oikein ole kunnossa, nnin etukäteen helposta pelistä tulee yllättävänkin vaikea. Osoitus siitä, että LTU.n kanssa pitää olla tarkkana jatkossa. Peli kuitenkin rutiinilla meille, vaikka joku kerkesi katsomasta sanoa, että Loimun tytöt väsyy. No kommentin voi varmasti jättää omaan arvoonsa.

Jukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti