sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Kaukaa on pitkä matka!

                                          Alkuverryttelyä sunnuntai aamuna.
                                       
B-Sm jatkui sunnuntaina Ylöjärvellä. Ensimmäistä kertaa uusitussa Urheilutalossa. Hieno ja valoisa paikka, kun vertaa entiseen. Nousujohteisesti on lähdetty etenemään kohti poolien kärkeä. Edelleen on ihmetyttänyt Liiton tekemät asetelmat tämän vuoden sarjoihin. Kun ei ymmärrä, niin ei ymmärrä. Tämä on ollut meille raskas tapa hilata itsemme A-pooliin. Ei ole ollut varaa hävitä matkalla yhtään peliä. Meidän osalta se on tarkoittanut sitä, että kipenä ja loukkantunena on jouduttu laittamaan tyttöjä kentälle. No näillä mennään.

Loimu- Ryhti 2-0 (25-18, 25-20)
Kotijoukkue oli heti aamulla ensimmäisenä vastassa. Molemmissa erissä mentiin aika tasatahtiin erän puoleen väliin, mutta sen jälkeen piste kerrallaan saimme etumatkaa Ryhtiin. Heillä on hyvä syöttö ja sillä pysyivät pitkään mukana. Vaikka pelaajamme olivat vähän oudoilla paikolla, niin olimme tasaisempi joukkue. Ryhdillä peli on muutaman pelaajan varassa ja sitä kautta helpotti meidän pelaamista.

Loimu- Puma 2-0 (25-13, 25-19)
Puman joukkuetta vastaan ei oltu tämä vuonna pelattu eli uusi tuttavuus. Näimme heidän pelinsä, joten se helpotti omaa valmistautumistamme otteluun. Puma pelasi juuri sillä tavalla kuin odotimme, eli peippejä iso osa hyökkäyksistä, kun sitten haimme ne peliin lähes poikkeuksetta, oli vastustajan ruvettava lyömään palloa, joka taas aihetti ison määrän virheitä heille. Ensimmäinen erä tuli  helpohkosti meille.
Toinen erä lähti yskähdellen liikkelle ja johtui osittain meidän yli-innostuksesta, joka taas aiheutti, ettei oikein muistettu, mitä sovittiin ja mihin iskut suunnataan. Jouduimme käyttämään aikalisät, jotta  saatiin tilanne rauhoitettua. Tämän jälkeen ottelu eteni loppuun ,meidän otteessa.

Loimu - Nurmon Jymy 2-0 (25-19, 25-20)
Viimeinen ottelu Nurmoa vastaan. Molempien joukkueiden sijoitus oli oikeastaan selvä, joten ottelu oli vähän sen mukainen. Kovin näyttämisen halu oli jo laantunut. Nurmon otteissa näkyi sama, mikä oikeastaan heidän ilmeissäkin. Ottelu meille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti