maanantai 2. helmikuuta 2015

A-SM Tampereella 31.1.2015

Pelit jatkui Rantaperkiön Iskun vieraana Linnainmaan koululla. Pienellä porukalla lähdettiin haastamaan kovia joukkueita. Vastustajat olivat hyvin tuttuja jo useiden vuosien ajalta. Perinteisesti kokoonpano-ongelmia, mutta hihasta vedettiin pelaajia uusille paikoille. Liberokortti osui taas uudelle pelaajalle. Mukana Nea, Calle, Tata, Emppu, Tiia, Hanna Ansku ja Jenny.

Loimu- Helsinki Volley  0-2 (18-25, 23-25)
Aamuisin on aina vaikeaa ja mikään ei ole muuttunut. Yllätyksenä Espoo käytti eri passaria kuin normaalisti ja se vaikutti varmasti alussa meidän pelaamiseen.Espoo pääsi heti alkuu selvään pistejohtoon ja vaikka loppuerä meni meillä hyvin, oli ero selvä.
Toiseen erään uudella asenteella ja saimme Espoon kovan laitahyökkäysen ainakin osittain kuriin.
Piste pisteeltä mentiin kahdenkympin paremmalle puolelle. Viimeiset pisteet ja ottelu kuitenkin Espoolle. Ei mennyt niinkuin suunniteltiin.

Loimu - Maskun Kataja 2-0 ( 25-23, 25-15)
Aika monta kertaa on Masku kohdattu tänäkin vuonna, joten pelinhenki on selvä. Asenne pitää olla kohdallaan. Masku tuli hyvällä syötöllä peliin ja he johtivatkin erää melkein koko ajan, mutta kun erä ratkaistiin, ei heiltä löytynyt uskallusta ja näin erä meille.
Toinen erä oli sitten selvempi ja johdimme selkeästi alusta loppuun. Kovalla suunnatulla syötöllä saimme Maskun aseettomaksi.

Loimu- Isku 1-2 ( 23-25, 25-14, 8-15)
Ottelu lähti huonosti liikkelle ja Isku oli reilussa johdossa, mutta pelin parantui koko ajan ja saimme etumatkan kurottua umpeen. Pelin loppuun meiltä pari ratkaisevaa virhettä ja erä Iskulle.
Toiseen erään ja kovalla asenteella. Iskun peli yskähteli ja veimme erän suhteellisen selvästi.
Ratkaisuerään saatiin meidän tälle päivälle huono hetki ja isku oli puolessa välissä jo selkeässä johdossa. Vaikka mentiin loppuun saakka tasapäisesti, emme saaneet alun etumatkaa kiinni.
Peli oli kuitenkin pari notkahdusta lukuunottamatta suht hyvää. Tunnelma oli kiihkeä molemmin puolin, vaikka ilta oli jo pitkällä.

Taas mennään alempaa ottamaan vauhtia, Isku olisi pitänyt voittaa. No seuraavaan turnaukseen saamme taas enemmän pelaajia mukaan ja toivottavasti sillä porukalla lunastamme väleräpaikan.

Jukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti