sunnuntai 22. helmikuuta 2015

A- SM Raisiossa 21.2.2015

Hiihtolomaviikko ja turnaus ei välttämättä tiedä hyvää. Tyttöjä Thaimaassa ja Kanarialla. Pari viikkoa taustahommia ja niin saatiin taas 9 tyttöä kasaan. Tiia, Ansku, Nea, Kati, Hanna, Calle, Iina, Oona ja Ellu. Yhteisharjoituksia ei keretty pitää, kun Iina saapui Kuortaneelta vasta myöhään perää illalla. No tähän on jo totuttu, rooli ja vieruskaveri vaihtuu turnauksesta toiseen. Vieraaksi Raisioon saatiin porukoita Karhulasta, Kuopiosta ja Mansesta.

Loimu - RaIsku 1 - 2
Ottelu lähti meillä ontuen liikkeelle, ei saatu hyökkäystä toimimaan ja kun Isku pelasi normitasolla, niin erä selkeästi heille. Uusi erä ja uudet kujeet. Saatiin hieman Iskun torjuntaa hajotettua ja sen myötä laidasta pystyttiin voittamaan palloja riittävästi. Tämän myötä perinteisesti Iskun kanssa kolmanteen erään. Alku meiltä poikkeuksellisen hyvää, sitten vuorostaan Iskulta hyvä vaihe ja erä ja ottelu heille. Ei vaan vieläkään onnistuttu voittamaan kolmatta erää.

Loimu - PuWo 0 - 2
Kuopiolaisia vastaan ei tänä vuonna ole pelattukaan. Jokunen tuttu tyttö. Ensimmäisestä erästä sen verran, että 8 syöttövirhettä erässä on kyllä jo hieman liikaa. Siihen muut virheet päälle, niin ei PuWon tarvinnut parastaan esittää.
Toisessa erässä sitten tehtiin vastustajan torjunnasta vähintäänkin loistava. Pelasimme oikeastaan järjestään sieltä, mistä vastustaja halusi meidän pelaavan. Kovassa paikassa ratkaisujen pitää olla kovempia kuin normaalisti, nyt ne ei sitä ollut. Nelospaikalta PuWo otti kuusi tappotorjuntaa. Se käänsi pelin täysin heille ja sai meidät näyttämään heikommilta kuin todellisuudessa oltiin. Ei toki pidä unohtaa heidän hyviä hyökkäyksiä nelospaikalta.
Kahdessa ensimmäisessä ottelussa oli vastaanotto toiminut odotusten mukaisesti, eli paremmin kuin oikeastaan koko kaudella, se antoi odottaa enemmän, mutta kun ei, niin ei.

Loimu - KaVe 2 -0
Karhulaa vastaan oli pelattu ennen joulua ja sieltä merkattu libero. Peli oli meiltä aika vapautunutta, kun kärkisijoitukset olivat päivän aikana karanneet. Vastustaja puolusti hyvin, mutta se ei pelkästään riitä ja niin peli suhteellisen helposti meille.

Matka jatkuu, toivon mukaan ei kuitenkaan seuraavaksi itärajalla.

Jukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti