sunnuntai 8. helmikuuta 2015

N2 Päätä särkee.

Tänään jatkettiin N2 sarjaa kauppiksen hornankattilassa. Vastassa oli Korson Veto. Muutama tuttu pelaaja löytyi. Vanhoja Loimulaisia ja taisi joukossa olla joku entinen Blues volleyn pelaaja.
Lähtökohdat peliin vähintäänkin mielenkiintoiset kun mukana ei ollut liberoa. Emma kävi aina silloin tällöin korvaamassa Callea takakenttäkierroksilla. Muut mukana olleet pelaajat oli Nea, Tiia, Melli, Hanna, Emppu ja Gt. Melli lähinnä selkänsä takia pelastamassa jos tulee pahoja loukkaantumisia.
B-tytöillä oli eilen turnee, joten vähän pelättiin jaksamista. Lisäksi Tiian ja GT.n urakka oli nousemassa isoksi nostoryhmityksen takia. Penkillä myös Sami ja Jukka.

Loimu-KoVe 3-1
Ottelu oli alusta asti tiukkaakin tiukempi ja eteni tasatahtiin kaikissa erissä. Toisen erän loppuhetket olivat jännittävät kun olimme tappiolla 21-24, mutta käänsimme sen meille. Kolmas erä meni sitten innostuksen piikkin ja hävisimme sen vaikka kirimmekin loppuhetkillä. KoVe muutti hieman syöttötaktiikkaansa ja sekoitti meidän hommaa. Neljäs erä meni meidän muutaman pisteen johdossa melkein loppuun saakka. KoVe kuitenkin pahoilla syötöillä repi itsensä vielä loppuhetkillä mukaan. Ottelu kuitenkin meille.

Huuto salissa muistutti vanhoja E-juniori turnauksia vuosien takaa, siitähän seurasi aina kova päänsärky päivän päätteeksi. Sillä poikkeuksella, että kovimmat äänet lähti vaihtopelaajista, ei katsomosta. Melli ja Emma meidän penkillä hävisi sen huudon 100-0. No pelissä provosoitiin, provosoiduttiin, otettiin senkat nenästä jne.Varmasti tämän kauden jännittävin peli ainakin katsomosta käsin. Hieno ja arvokas päänahka meille tänään. Loistava viikonloppu.

Jukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti