keskiviikko 30. lokakuuta 2013

A-tytöt Vantaa 26.10

Turnauksen ensimmäinen vastustaja Sopa ei tarjonnut kunnon vastusta. Peli oli hidastempoista ja varovaista. Pahoilla alotussyötöillä pidettiin peli hallussa ja voitto helposti kotiin. Erät 25-21 ja 25-15
Toisen pelin vastus Salpis oli pelin alussa hyvillä torjunnoilla pelissä mukana. Jatkossa oma pelimme parani. Pahoilla syötöillä ja hyvällä lyöntipelillä vastustaja putosi kyydistä.
Erät helposti 25-17  25-16.
Kolmas peli oli etukäteenkin tiedossa että siitä tulisi tiukka. Vastustaja ottikin eka erässä johtoaseman. Omalla hyvällä syöttöputkella noustiin kuitenkin rinnalle ja toisella putkella erävoittoon.
Toinen erä meni vastustajalle lähinnä omien virheiden takia. Vastustajan hyvä torjunta ratkaisi erän heille.
Kolmas erä eteni piste pisteeltä hyvällä taistelulla. Virheitä tuli molemmille mutta lopussa  meidän tyttöjen rohkea lyöntipeli ja pari ässää toi voiton meille.