maanantai 2. helmikuuta 2015

Töölön Kisahalli ja NaLe

Illalla oltiin yhdeksän jälkeen kotona ja aamulla lähtö oli edessä klo 11:00 Raision ST 1.ltä. Eilisestä kokonpanosta jäi Ansku pois, mutta Emma saatiin mukaan. Pienellä porukalla jälleen matkaan Isolle Kirkolle. Keli oli illalla paha ja paljoa se ei ollut parantunut yön aikana, mutta onneksi meillä oli hyvä Mersu alla. Molemmista päivistä kiitos Jannelle, joka jaksaa tukea meitä vuodesta toiseen.

Pieni loppuseikkalu saatiin kisahallin ympärillä suoritettua, mutta löydettiin perille. Harvoin on ennen peliä saatu niin paljon ohjeita vahtimestareilta. Kaikille kulkukortit, pukuhuoneet on remontissa. Ottakaa kaikki tavarat mukaan pelialueelle. Suihkut on pois käytöstä ja pitää mennä toiselle puolelle hallia suihkuun. Paras neuvo oli kuin Jakomäestä." Älkää jättäkö tavaroita yksin mihinkään, tavaroita varastetaan joka päivä". Pelipaikka oli vähintääkin meille outo. Iso halli, looseja paljon, pelkkä kalaverkko kenttien välissä. Päätypuolella oli menossa koripallopeli ja vieressä cheerleaderit huusi kannustushuutoja, valitettavasti omissa harjoituksissa.

Nale- Loimu 2-3 (25-12, 25-18, 23-25, 20-25, 10-15)
Alkuverryttelyssä vaikutti siltä, että vaikka väsy painoi, niin virtaa oli jäsenissä.
Ensin näytti siltä, että ottelu lähtee hyvin käyntiin, mutta Tuomari oli eri mieltä lähes jokaisesta suorituksesta, jotka me alussa teimme. Rajatuomareiden ja Päätuomarin yhteistyö ei oikein lähtenyt käyntiin ja se kyllä sekoitti meidän pasmat kahdessa ensimmäisessä erässä aivan totaalisesti. Toisella erätauolla kuitenkin porukalla päätimme kääntää ottelun meille vaikka, tuomari näyttäisi mitä. NaLen passari haki ensimmäisissä erissä pahatkin pallot peliin jatkuvasti ja antoi heille mahdollisuuden pelata huonostakin nostosta. Meillä alkoi kolmannessa puolustus toimimaan ja kun niistä päästiin hyökkäämään kunnolla sovittuihin suuntiin saatiin ottelu kääntymään. Kolmas ja neljäs erä meille pienillä virheillä.
Viidenteen erään saatiin poikkeuksellisen hyvä alku ja samaa vauhtia mentiin erä loppuun. Meille epätyypilliseen tapaan ei viimeisessä erässä tullut yhtään hyökkäysvirhettä. Kolme viimeistä erää oli todella hyvää pelaamista. Kahden erän perusteella, meillä ei olisi pitänyt olla mitään mahdollisuusksia, mutta Mr Referee sai väsyneet pelaajat parhalle tasolleen ja näin aiheutimme NaLelle kauden ensimmäisen tappion.