sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Jos joku on varmaa...

B-SM jatkui A-poolin osalta Raision Kerttulassa. Tämän turnauksen kolme parasta pääsisi suoraan SM-finaaleihin. Mukana Viesti, Puma, Jyle ja Loimu. Meillä mukana 8 pelaajaa. Veda, Hanna, Janina, Melli, Hilu, Iina, Nea ja Emma. Staf: Sami, Jari ja Jukka. Turnaus pelattiin samaan aikaan D-tyttöjen kanssa ja toivon mukaan mahdollisimman moni pikkupelaaja käväisi katsomassa pelejä. Muutaman vuoden päästä olisi hyvä olla A-poolissa pelaamassa.

Loimu- Salon Viesti 0-2 (13-25, 16-25)
Salo oli saanut koko parhaan porukkansa liikkelle ja se näkyi kentällä. Heitä vastaan ei pärjää jos pelaajilla ei ole normaalit pelipaikat ja joukkue  ei pelaa oman osaamisensa ylärajoilla koko ottelun ajan. Oli hetkiä, jolloin saatiin otteesta kiinni, mutta Viesti ei armopaloja suo. Jos joku on varmaa, niin Suomen Mestaruuteen on vain kaksi vaihtoehtoa Salon Viesti ja Salon Viesti. Näin se vaan on.

Loimu- Jyle 2-0 (25-17, 25- 15)
Jyleä vastaan ei ole tänä vuonna pelattu, joten aika outoa porukkaa oli vastassa. Tytöt toki tunsi pelaajat, mutta valmennus ei. Ainoa joka tunnettiin oli toinen valmentaja ja sekin jo vuosien takaa junnusarjoista ja Plokin vahvuudesta. Ottelusta ei kauneuspisteitä ollut jaettavista, mutta me pienemmällä virhemäärällä ja suht tehokkailla, ei kuitenkaan näyttävillä suorituksella teimme myös enemmän hyökkäyspisteitä. Ottelu aika selvällä piste-erolla meille. Jos joku on varmaa, niin töitä on tehtävä, pelkällä puhumisella ei otteluita voiteta.

Loimu- Puma 2-0 (25-23, 25-19)
Otteluun lähtiessä oli jo varmaa, että molemmat joukkueet olisivat kolmen joukossa. Pumaa vastaa oli pelattu jo viime kierroksella ja osa oli vastassa myös Nalen joukkueessa viime viikonloppuna. Eli vanhoja papereita voi jo vähän vilkuilla ennen peliä. Me palasimme samalla systeemillä kuin edellisenkin pelin, eli kauneuspisteitä ei jaetta. Jos joku on varmaa, niin vaikka alkuverryttelyn häviää, niin pelin voi voittaa.

Päivä oli hyvä kaikin puolin. Kiitokset myös jälleen kerran meidän isolle taustaporukalle. Rahkon perheen lentopallloharrastuksesta voisi kirjoittaa jo paikallisen lehteen jutun (vinkki Rannikkoseudun Sanomille), mutta myös muut osallistuvat aina kiitettävästi pitsan paistosta tuolien kantoon. Vanhemmat tytöt kirjuroi nuorempia ja päinvastoin. Pitkämatkalaisten vanhemmat järjestävät keinolla jos toisella tytöt pelipaikalle ja takaisin. Jos joku on varmaa, niin meillä on huippuporukkaa ja se, että Finaaleissa ollaan tänäkin vuonna.

Jukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti